Du är här:Start > Verksamhet > Unga Vuxna

Unga Vuxna

Vi har startat upp en facebookgrupp för unga vuxna, där vi kommer lägga upp lite olika events och bjuda in till gemenskap för studenter och andra unga vuxna.

Du är när som helst välkommen till kyrkan som ligger precis vid högskolan. Vi har en fantastisk studiemiljö, gratis WiFi och ett café där du kan plugga.

Vill du engagera dig i kyrkans verksamhet med social verksamhet, med barn eller ungdomar, så hör av dig till oss! Vi har bland annat en ungdomsverksamhet som omfattar cirka 80 unga plus ledare som har egna träffar varje fredag, och en stor ungdomskonferens i september.

Vill du ha någon att prata med om studiestress, relationer, om livet känns tungt, att bli vuxen eller om tro, så kontakta oss för själavård