Du är här:Start > Verksamhet > Unga Vuxna > Tiggare

Unga Vuxna

Alphakurs för studenter och unga vuxna

Välkommen på en tio veckors grundkurs i kristen tro, för dig som vill utforska livets frågor!

Läs mer och anmäl dig här

Välkommen till vår kyrka!

Vi har startat upp en facebookgrupp för unga vuxna, där vi kommer lägga upp lite olika events och bjuda in till gemenskap för studenter och andra unga vuxna. Efter varje söndagsgudstjänst planerar vi att ses och fika tillsammans eller göra något annat kul för att lära känna varandra.

Du är när som helst välkommen till kyrkan som ligger precis vid högskolan. Vi har en fantastisk studiemiljö, gratis WiFi och ett café där du kan plugga.

Livsgrupper

Vill du dela livet, läsa Bibeln och be tillsammans med andra i din ålder? Gå med i en livsgrupp för unga vuxna! Kontakta vår ungdomspastor.

Gudstjänster och övrig verksamhet

På söndagar kl: 16.00 har vi gudstjänster med predikan, lovsång och bön.Aktuellt program finner du i kalendern.

Vill du engagera dig i kyrkans verksamhet med social verksamhet, med barn eller ungdomar, så hör av dig till oss! Vi har bland annat en ungdomsverksamhet som omfattar cirka 80 unga plus ledare som har egna träffar varje fredag, och en stor ungdomskonferens i september.

Vill du ha någon att prata med om studiestress, relationer, om livet känns tungt, att bli vuxen eller om tro, så kontakta vår själavårdsansvariga EwaSvensson ewa.svensson@gavle.se

Sporthallen

Villdu hyra idrottshallen i kyrkan för innebandy, fotboll, pickleball eller liknande? Gå till hedvigslundshallen.se . Hallen används under fem veckor per år för tentatillfällen för Högskolan.