Du är här:Start > Verksamhet > Unga Vuxna

Unga Vuxna

Är du student i Gävle så är du varmt välkommen till kyrkan som ligger alldeles nära Högskolan!

Vi kan erbjuda ett god miljö, där det även finns gratis Wi-fi.

Livsgrupper

Vill du dela livet, läsa Bibeln och be tillsammans med andra i din ålder? Gå med i en livsgrupp för unga vuxna! Kontakta vår ungdomspastor.

Alpha

Har du frågor om meningen med livet, Gud, Jesus? Eller är du bara nyfiken på vad kyrkan gör och är för någonting? Vi håller regelbundet grundkurser i kristen tro, särskilt riktade till studenter och unga vuxna. Kontakta oss om du är intresserad av att haka på till nästa gång!

Gudstjänster och övrig verksamhet

På söndagar kl: 16.00 har vi gudstjänster med predikan, lovsång och bön.Aktuellt program finner du i kalendern.

Vill du engagera dig i kyrkans verksamhet med social verksamhet, med barn eller ungdomar, så hör av dig till oss! Vi har bland annat en ungdomsverksamhet som omfattar cirka 50 unga plus ledare som har egna träffar varje fredag, och en stor ungdomskonferens i september.

Vill du ha någon att prata med om studiestress, relationer, om livet känns tungt, att bli vuxen eller om tro, så kontakta vår själavårdsansvariga EwaSvensson ewa.svensson@gavle.se

Sporthallen

Villdu hyra idrottshallen i kyrkan för innebandy, fotboll eller liknande? Gå till hedvigslundshallen.se . Hallen används under fem veckor per år för tentatillfällen för Högskolan.