Du är här:Start > Verksamhet > Student

Är du student i Gävle så är du välkommen till kyrkan som ligger alldeles nära Högskolan.

Vi kan erbjuda ett god miljö, där det även finns gratis Wi-fi.

Det finns Livsgrupper/hemgrupper i församlingen som träffas vardagskvällar.

Varannan torsdag (jämna veckor) kl: 18.00 är det bön för ungdomar (gymnasieungdomar och studenter) i Ungdomsloungen.

På söndagar kl: 16.00 har vi gudstjänster med predikan, lovsång och bön.Aktuellt program finner du i kalendern.

Vill du engagera dig i kyrkans verksamhet med social verksamhet, med barn eller ungdomar, så hör av dig.
Social verksamhet: Gunilla Eriksson 070 377 32 74 eller gunilla.eriksson@mbox335.swipnet.se.
Barnverksamhet: Malin B Murphy 076 311 13 88 malinmurphy@live.se.
Ungdomsverksamhet: Ricardo Sanchez 072 877 62 64
ricardo.hedvigslundskyrkan@gmail.com

Vill du ha någon att prata med om studiestress, relationer, om livet känns tungt, att bli vuxen eller om tro, så kontakta vår själavårdsansvariga EwaSvensson ewa.svensson@gavle.se

Villdu hyra idrottshallen i kyrkan för innebandy, fotboll eller liknande? Gå till hedvigslundshallen.se . Hallen används under fem veckor per år för tentatillfällen för Högskolan.