Du är här:Start > Verksamhet > Unga Vuxna

Unga Vuxna

Är du student i Gävle så är du varmt välkommen till kyrkan som ligger alldeles nära Högskolan!

Vi kan erbjuda ett god miljö, där det även finns gratis Wi-fi.

Livsgrupper

Vill du dela livet, läsa Bibeln och be tillsammans med andra i din ålder? Gå med i en livsgrupp för unga vuxna! Kontakta vår ungdomspastor.

Gudstjänster och övrig verksamhet

På söndagar kl: 16.00 har vi gudstjänster med predikan, lovsång och bön.Aktuellt program finner du i kalendern.

Vill du engagera dig i kyrkans verksamhet med social verksamhet, med barn eller ungdomar, så hör av dig till oss!

Vill du ha någon att prata med om studiestress, relationer, om livet känns tungt, att bli vuxen eller om tro, så kontakta vår själavårdsansvariga EwaSvensson ewa.svensson@gavle.se

Sporthallen

Villdu hyra idrottshallen i kyrkan för innebandy, fotboll eller liknande? Gå till hedvigslundshallen.se . Hallen används under fem veckor per år för tentatillfällen för Högskolan.