Senior

Varannan torsdag har vi torsdagsträffar för daglediga. Det är ett tillfälle att lära känna nya människor, fika, lyssna på musik och lyssna på spännande föredrag. Varmt välkommen! Se kalendern för aktuellt program.

Besöksgruppen som består just nu av 10 frivilliga besöker medlemmar som inte orkar komma till kyrkan på grund av sjukdom eller ålder. Just nu står det 25 på besökslistan. Vill du bli med i besöksgruppen eller känner någon som skulle behöva få besök så kontakta Leif Berggren 0703717281

Hedvigslundskyrkans volontärer jobbar i och utanför vår församling och i samarbete med Volontär Gävle.

Att vara volontär betyder att man möter en medmänniska där hon är och ger hjälp för det behov som finns. Det kan vara att besöka någon på äldreboendet, gå ut med rullstolsburna på promenad, ordna andakter och sångstunder, vara handledare för unga volontärer, ordna sommarkafé mm

Vill Du bli veta mera eller bli volontär hör av dig till:

Gunilla Eriksson 070-377 32 74

Bollek i hallen

Torsdagar är det innebandy och bollek för 0-7 år i Hedvigslundshallen kl: 16.00-17.00. Ta gärna med matsäck så äter vi tillsammans efteråt. Hör av dig till Johan Hummelgård på tel. 0704084894 om du tänker komma. Då hamnar du på hans sms-lista, utifall det någon gång blir inställt.

Mer under Barn