Senior

Varannan torsdag har vi torsdagsträffar för daglediga. Det är ett tillfälle att lära känna nya människor, fika, lyssna på musik och lyssna på spännande föredrag. Varmt välkommen! Se kalendern för aktuellt program.

Besöksgruppen som består just nu av 10 frivilliga besöker medlemmar som inte orkar komma till kyrkan på grund av sjukdom eller ålder. Just nu står det 25 på besökslistan. Vill du bli med i besöksgruppen eller känner någon som skulle behöva få besök så kontakta Leif Berggren 0703717281

Hedvigslundskyrkans volontärer jobbar i och utanför vår församling och i samarbete med Volontär Gävle.

Att vara volontär betyder att man möter en medmänniska där hon är och ger hjälp för det behov som finns. Det kan vara att besöka någon på äldreboendet, gå ut med rullstolsburna på promenad, ordna andakter och sångstunder, vara handledare för unga volontärer, ordna sommarkafé mm

Vill Du bli veta mera eller bli volontär hör av dig till:

Gunilla Eriksson 070-377 32 74

Barnens gudstjänst

På söndagar träffas alla åldrar kl. 16.00 för en stund tillsammans. Vår kompis lejonet Hedvard följer sedan med alla som känner sig som ett barn, upp till barnlokalerna på 2:a planet. Där vi har en kort samling, leker, sjunger, tävlar, pysslar och lär känna både varann och Jesus.

Samuel Nilsson

Barnpastor