Senior

Varannan torsdag har vi torsdagsträffar för daglediga. Det är ett tillfälle att lära känna nya människor, fika, lyssna på musik och lyssna på spännande föredrag. Varmt välkommen! Se kalendern för aktuellt program.

Besöksgruppen som består just nu av 10 frivilliga besöker medlemmar som inte orkar komma till kyrkan på grund av sjukdom eller ålder. Just nu står det 25 på besökslistan. Vill du bli med i besöksgruppen eller känner någon som skulle behöva få besök så kontakta Leif Berggren 0703717281

Hedvigslundskyrkans volontärer jobbar i och utanför vår församling och i samarbete med Volontär Gävle.

Att vara volontär betyder att man möter en medmänniska där hon är och ger hjälp för det behov som finns. Det kan vara att besöka någon på äldreboendet, gå ut med rullstolsburna på promenad, ordna andakter och sångstunder, vara handledare för unga volontärer, ordna sommarkafé mm

Vill Du bli veta mera eller bli volontär hör av dig till:

Gunilla Eriksson 070-377 32 74

2. Rusta de nådda

Insatser för att rusta Guds församling i världen. Stöd till nationella ledare och bibelskolor som utbildar nya ledare.

INDIEN

Lisbeth och Deepak Dutt är i Indien ett par månader per år och arbetar inom Ida Evangelistic Crusade. De är med i en pastorskonferens och håller kontakt med det omfattade sociala arbete som bedrivs. Vi stöder en primärskola i Nezi och ett barnhem för HIV-smittade barn i Davangeri.

NICARAGUA

Anna-Sara Bergwall har efter 7,5 år som ledare för en bibelskola i Dario nu 2019 avslutat sin tjänst. Hedvigslunds kyrkan fortsätter dock att stödja den bibelskola som nu leds av Lea Moreno.

PAKISTAN

Vi stöder bibelskolan Full Gospel Assemblies i Lahore. Stöder även Josef Sjöberg som några månader per år arbetar i Pakistan som pastor och bibel lärare.

Mer under Missionsarbete