Du är här:Start > Verksamhet > Alpha

Alpha - en grundkurs i kristen tro

Alpha ären åtta veckor lång introduktionskurs i kristen tro. Under åtta onsdagsluncherkommer vi att studera och samtala om Jesus funnits och om det har någonbetydelse för oss idag. Varje lunch består av att vi äter tillsammans, lyssnarpå ett föredrag och har ett samtal i gruppen. Stor vikt läggs vid samtalet därdu får möjlighet att ställa frågor eller påstå saker som du själv tycker.

VEMÄR ALPHA TILL FÖR?
Grundkursen är en introduktionskurs i kristen tro, det betyder att du intebehöver ha några förkunskaper i för att kunna hänga med. Kursen vänder sig tilldig som är nyfiken och vill veta mer. Alla, oavsett social status, bakgrundeller tro är välkommen med!

VILL DU VETA MER OM ALPHA?
Kom på prova-på-gången! Den första lunchen är gratis. Lunchen följer sammaschema som en vanlig gång, dvs mat, föredrag och gruppsamtal, men underintroduktionen kommer vi berätta mer om kursupplägget och du får möjlighet attställa frågor om kursen.

VAD KOSTAR DET?
Kursen kostar 400 kr (studentpris 200 kr). I priset ingår även kursmaterial och lunch vid alla kurstillfällena.

NÄR?
Åtta onsdagar kl 11:30-13.00 med start 14 mars.

VAR?
Hedvigslundskyrkan Liljevägen 3, Gävle

Maila info@hedvigslundskyrkan.se med namn och kontaktuppgifter.