Du är här:Start > Om oss > Vår tro > Re:act

Att ge alla gävlebor en rimlig chans att lära känna Jesus.

Att vara en växande församling både i antal och i lärjungaskap.

Jesus Kristus är vår förebild. Vi strävar efter att vara som honom. Vi bekänner Jesus Kristus som vår frälsare och livsguide. Kort och gott säger vi: Som Jesus.

Församlingens verksamhetsidé.

Församlingens uppgift är att älska och ära Gud, att bedriva evangelisation och mission i enlighet med Bibelns lära, att anordna gudstjänster och att främja medlemmarnas andliga tillväxt och mognad.

Värdeord:

Älska Jesus

Uppmuntra

Bygg för andra

Re:act

Fredagar 19:30-23:00

Välkommen att hänga med oss på fredagskvällarna! Här har du möjlighet att få växa i din tro, eller att ställa frågor om du inte är troende. Vi vill att du ska känna dig sedd, uppmuntrad och bekräftad. Vi tror att du kan göra skillnad och vara med och förändra situationer till det bättre. Vi tror på Jesus, gemenskap och kärlek, vi tror att just du är unik och att det finns ett syfte just med ditt liv.

Så här ser en vanlig fredagkväll ut hos oss:

19:30 Skönt häng - Kom som du är! Vi träffas och får något snacks, typ popcorn.

20:00 Andakt - lovsång och någon som delar från Bibeln och berättar om Jesus.

21-23:00 Aktiviteter - Varje vecka har vi olika aktiviteter. Vi har tillgång till en stor sporthall om man vill sporta, vi leker lekar, lagar mat eller något annat kul.

Följ oss @reactgavle på Instagram och Snapchat för att se vad som händer varje vecka!

Mer under Ungdom