Du är här:Start > Om oss > Vår tro > One Way

Att ge alla gävlebor en rimlig chans att lära känna Jesus.

Att vara en växande församling både i antal och i lärjungaskap.

Jesus Kristus är vår förebild. Vi strävar efter att vara som honom. Vi bekänner Jesus Kristus som vår frälsare och livsguide. Kort och gott säger vi: Som Jesus.

Församlingens verksamhetsidé.

Församlingens uppgift är att älska och ära Gud, att bedriva evangelisation och mission i enlighet med Bibelns lära, att anordna gudstjänster och att främja medlemmarnas andliga tillväxt och mognad.

Värdeord:

Älska Jesus

Uppmuntra

Bygg för andra

One Way

En gång på höstterminen och två gånger på vårterminen satsar vi lite extra och bjuder in fler kyrkor för att ha ett stort ungdomsmöte tillsammans. Vi kallar det för One Way. Det är ett perfekt tillfälle för dig att komma som ny till kyrkan. Det är också ett bra tillfälle för att bjuda med sig en vän!

I september har vi vår årliga ungdomskonferens med samma namn, då håller vi på en hel helg! Det är fullspäckat med musik, gudstjänster, roliga aktiviteter och happenings för ungdomar. Läs mer på konferensens hemsida! Du kan också följa @onewayconference på sociala medier.

Emanuel Johansson

Pastor med inr ungdom, student, idrottsmission

emanuel@hedvigslundskyrkan.se

Mer under Ungdom