Du är här:Start > Om oss > Vår tro > Bollek i hallen

Att ge alla gävlebor en rimlig chans att lära känna Jesus.

Att vara en växande församling både i antal och i lärjungaskap.

Jesus Kristus är vår förebild. Vi strävar efter att vara som honom. Vi bekänner Jesus Kristus som vår frälsare och livsguide. Kort och gott säger vi: Som Jesus.

Församlingens verksamhetsidé.

Församlingens uppgift är att älska och ära Gud, att bedriva evangelisation och mission i enlighet med Bibelns lära, att anordna gudstjänster och att främja medlemmarnas andliga tillväxt och mognad.

Värdeord:

Älska Jesus

Uppmuntra

Bygg för andra

Bollek i hallen

Torsdagar är det innebandy och bollek för 0-7 år i Hedvigslundshallen kl: 16.00-17.00. Ta gärna med matsäck så äter vi tillsammans efteråt. Hör av dig till Johan Hummelgård på tel. 0704084894 om du tänker komma. Då  hamnar du på hans sms-lista, utifall det någon gång blir inställt.

Mer under Barn