Att ge alla gävlebor en rimlig chans att lära känna Jesus.

Att vara en växande församling både i antal och i lärjungaskap.

Jesus Kristus är vår förebild. Vi strävar efter att vara som honom. Vi bekänner Jesus Kristus som vår frälsare och livsguide. Kort och gott säger vi: Som Jesus.

Församlingens verksamhetsidé.

Församlingens uppgift är att älska och ära Gud, att bedriva evangelisation och mission i enlighet med Bibelns lära, att anordna gudstjänster och att främja medlemmarnas andliga tillväxt och mognad.

Värdeord:

Älska Jesus

Uppmuntra

Bygg för andra

Barnens gudstjänst

På söndagar träffas alla åldrar kl. 16.00 för en stund tillsammans. Vår kompis lejonet Hedvard följer sedan med alla som känner sig som ett barn, upp till barnlokalerna på 2:a planet. Där vi har en kort samling, leker, sjunger, tävlar, pysslar och lär känna både varann och Jesus.

Samuel Nilsson

Barnpastor