Att ge alla gävlebor en rimlig chans att lära känna Jesus.

Att vara en växande församling både i antal och i lärjungaskap.

Jesus Kristus är vår förebild. Vi strävar efter att vara som honom. Vi bekänner Jesus Kristus som vår frälsare och livsguide. Kort och gott säger vi: Som Jesus.

Församlingens verksamhetsidé.

Församlingens uppgift är att älska och ära Gud, att bedriva evangelisation och mission i enlighet med Bibelns lära, att anordna gudstjänster och att främja medlemmarnas andliga tillväxt och mognad.

Värdeord:

Älska Jesus

Uppmuntra

Bygg för andra

3. Stödja de behövande

Insatser med social karaktär: utbildningshöjande, hälsofrämjande och som förbättrar levnadsstandarden.

ALBANIEN

Hedvigslunds kyrkan har en vänförsamling i staden Shkoder sedan 2017. Vi besöker varandra ett par gånger per år och vi från Gävle får delta i det omfattande sociala arbete som vår vänförsamling har i sin kommun.

Fakta om Albanien

INVISIBLE FRIEND

Invisible Friend arbetar för att öka medvetenheten om att hundratusentals barn växer upp i fängelser. I statistiken kallas de för ”the invisible interns” och deras brott är att de är barn till en dömd förälder.

Ambassadörer i Indien

Fakta om Invisible friend