Att ge alla gävlebor en rimlig chans att lära känna Jesus.

Att vara en växande församling både i antal och i lärjungaskap.

Jesus Kristus är vår förebild. Vi strävar efter att vara som honom. Vi bekänner Jesus Kristus som vår frälsare och livsguide. Kort och gott säger vi: Som Jesus.

Församlingens verksamhetsidé.

Församlingens uppgift är att älska och ära Gud, att bedriva evangelisation och mission i enlighet med Bibelns lära, att anordna gudstjänster och att främja medlemmarnas andliga tillväxt och mognad.

Värdeord:

Älska Jesus

Uppmuntra

Bygg för andra

2. Rusta de nådda

• När Deepak Dutt var fyra månader åkte hans föräldrar till Himalaya för att missionera. Pappan spelade på en såg på utomhusmarknader. Nyfikna samlades omkring. Efter den märkliga konserten fick de höra Deepaks pappa predika evangeliet.

Insatser för att rusta Guds församling i världen. Stöd till nationella ledare och bibelskolor som utbildar nya ledare.

INDIEN

Lisbeth och Deepak Dutt är i Indien ett par månader per år och arbetar inom Ida Evangelistic Crusade. De är med i en pastorskonferens och håller kontakt med det omfattade sociala arbete som bedrivs. Vi stöder en primärskola i Nezi och ett barnhem för HIV-smittade barn i Davangeri.

Fakta om Indien

NICARAGUA

Anna-Sara Bergwall har efter 7,5 år som ledare för en bibelskola i Dario nu 2019 avslutat sin tjänst. Hedvigslunds kyrkan fortsätter dock att stödja den bibelskola som nu leds av Lea Moreno.

Fakta om Nicaragua

PAKISTAN

Vi stöder bibelskolan Full Gospel Assemblies i Lahore. Stöder även Josef Sjöberg som några månader per år arbetar i Pakistan som pastor och bibel lärare.

Fakta om Pakistan

Mer under MISSIONSARBETE