Du är här:Start > Om oss > Ungdomslivsgrupp

Om oss

Hedvigslundskyrkan, eller Gävle Pingstförsamling som vi också heter, är en församling som tillhör Pingst FFS. Församlingen har ca 600 medlemmar och har funnits i Gävle sedan 1921.

Vår byggnad inhyser förutom församlingen också en förskola, ett café och en idrottshall.

Läs mer om vår tro, vision och församlingsordning i menyn till vänster. Där kan du också läsa livsberättelser från flera personer i församlingen.

Välkommen in på ett besök!

Ungdomslivsgrupp

Varje onsdag har vi en livsgrupp som samlas i olika hem för att upptäcka mer av den kristna tron tillsammans. Det är underbara kvällar fyllda av gemenskap, bibel, samtal och bön. Kontakta oss om du vill haka på!

Emanuel Johansson

Pastor med inr ungdom, student, idrottsmission

emanuel@hedvigslundskyrkan.se

Mer under Ungdom