Du är här:Start > Om oss > Re:act

Om oss

Hedvigslundskyrkan, eller Gävle Pingstförsamling som vi också heter, är en församling som tillhör Pingst FFS. Församlingen har ca 600 medlemmar och har funnits i Gävle sedan 1921.

Vår byggnad inhyser förutom församlingen också en förskola, ett café och en idrottshall.

Läs mer om vår tro, vision och församlingsordning i menyn till vänster. Där kan du också läsa livsberättelser från flera personer i församlingen.

Välkommen in på ett besök!

Re:act

Fredagar 19:30-23:00

Välkommen att hänga med oss på fredagskvällarna! Här har du möjlighet att få växa i din tro, eller att ställa frågor om du inte är troende. Vi vill att du ska känna dig sedd, uppmuntrad och bekräftad. Vi tror att du kan göra skillnad och vara med och förändra situationer till det bättre. Vi tror på Jesus, gemenskap och kärlek, vi tror att just du är unik och att det finns ett syfte just med ditt liv.

Så här ser en vanlig fredagkväll ut hos oss:

19:30 Skönt häng - Kom som du är! Vi träffas och får något snacks, typ popcorn.

20:00 Andakt - lovsång och någon som delar från Bibeln och berättar om Jesus.

21-23:00 Aktiviteter - Varje vecka har vi olika aktiviteter. Vi har tillgång till en stor sporthall om man vill sporta, vi leker lekar, lagar mat eller något annat kul.

Följ oss @reactgavle på Instagram och Snapchat för att se vad som händer varje vecka!

Emanuel Johansson

Pastor med inr ungdom, student, idrottsmission

emanuel@hedvigslundskyrkan.se

Mer under Ungdom