Vi måste hjälpa till

I Covid -19 pandemins spår har ett fattigt folk fått det ännu besvärligare. Matbristen hos många familjer börjar bli akut eftersom arbetsplatser och därmed inkomster stängts ned. Men, i vår vänförsamling "Hopp för Schkoder" har det öppnat sig en möjlighet att hjälpa många i Albaniens näst största kommun. Just nu får den kyrkan dagligen 10-15 nya förfrågningar om det finns mat att få. Frågorna kommer från sådana som församlingen tidigare haft kontakt med, men också från helt okända personer och familjer.

Församlingen har fått ett specialtillstånd att åka runt med sin minibuss och leverera mat till behövande. Det är just nu en mycket ansträngd situation och vi vill försöka samla in en rejäl gåva som sedan förmedlas i dessa konkreta matutdelningar. Vill du vara med kan du ge en gåva så är det bara att swisha, glöm inte att märka enligt nedan.

1234 711 305 - Märk: Akuthjälp Albanien

Publicerat den 9 maj