Uppdaterad Coronainfo

Hur påverkar detta läge vår verksamhet? Vi försöker här ge ett antal instruktioner kring hur vi kan agera under den närmaste tiden. Kom ihåg att Herren vill ge dig sin kärlek så att rädsla och osäkerhet inte helt styr din vardag.

Om du känner oro hör gärna av dig till oss så ger vi dig vårt stöd. Tillsammans kan vi hålla ut!

Gudstjänster
Vi går över till webbsända gudstjänster på YouTube. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med hur man gör för att komma in på sändningen.

Barn- och ungdomsverksamhet

Ungdomsverksamheten Re:act ställer om till att träffas online. Följ @reactgavle på Instagram eller kontakta ungdomspastor Emanuel Johansson för mer info.

Bollek:
Ingen Bollek den sista delen av terminen

Allstars:
Vi kollar på digitala- och/eller utomhuslösningar. Vi är så pass många att vi behöver vara minst tre ledare per samling. Här behöver vi flera dedikerade ledare. Är du en?

Barnens Gudstjänst:
Vi kollar på digitala lösningar och återkommer! Vill du engagera dig i detta? Precis som i Allstars behöver vi flera som kan finnas med som vuxen, även om vi blir digitala en stund.

Livsgrupper
Vi vet att våra Livsgrupper är oerhört viktiga för många olika människor. Vi har just nu 14 fungerande livsgrupper som alla stöttar varandra på lite olika sätt. Vi uppmuntrar livsgrupperna att träffas online via till exempel Zoom eller Facebook Messenger.

Bönesamlingar
Vi fortsätter erbjuda bönepromenader på tisdagar kl 11:30 i kyrkan och webbsända (vår interna Facebook-grupp) bönesamlingar på torsdagar kl 18:30.

Övrigt
De olika råden ansvarar för verksamheterna som finns för att nå Gävleborna med världens bästa budskap. Behöver ni stöd i hur ni kan ställa om verksamheterna så hör av er till kyrkans pastorer eller ordförande.

Äden fullkomliga kärleken driver ut rädslan 1 Joh 4:18,
Var inte rädd, du lilla hjord, för er Far har beslutat att ge er riket. Luk 12:32

Publicerat den 19 november