Du är här:Start > Om oss > Nyheter > Trofén 50 år!

Trofén 50 år!

I år är det 50 år sedan ungdomskören Trofén i pingstkyrkan Gävle bildades. Det firar vi med en reunion helgen 26-27 oktober. Vi vill gärna att just du kommer och minns, sjunger och träffar andra troféare! Flera av ledarna kommer: Ingvar, Håkan, Lisbeth, Carin, Rode, Monika, Lili och Stefan. Och flera av musikerna.

Sista anmälningsdag 13/10. Anmäl dig så här: (behövs för festmiddagen)

Skicka ett mejl till
trofen@hedvigslundskyrkan.se (utan accent på e)
Ha med detta i din anmälan:
-Namn
-mejladress (så vi kan skicka noter digitalt inför helgen)
-Eventuell specialkost, allergi m.m.

Dessutom:
Skriv gärna en favoritsång från din tid i Trofén och mejla gärna trofébilder som vi kan visa under helgen.

Swisha 275 kr för festmiddag och övriga omkostnader till 1234 711 305 (Pingstförsamlingen Gävle). Eller via bankgiro 491-0238. Skriv Trofén 50 år och ditt namn. Betala före Troféhelgen.

Vi räknar med att du ordnar övernattning själva men vid behov finns möjlighet till att övernatta i kyrkan (typ luftmadrass) och enkel frukost. Meddela det isåfall.

Hedvigslundskyrkan ligger på Liljevägen 3, bakom högskolan.

Lördag 26 oktober:
Kl 11-13: drop-in (möjlighet att köpa lätt förtäring)
Kl 13 Start. Vi sjunger gamla trofésånger, umgås, fikar och har trevligt och minns
Kl 18 Middag och festkväll, minnen, berättelser, bilder osv!
Söndag 27 oktober:
Kl 9 Återsamling. Vi sjunger igenom de sånger vi ska sjunga på gudstjänsten
Kl 11.00 Gudstjänst med trofésånger, berättelser osv.

Publicerat den 26 augusti