Rekrytering ny förskolechef

Är du vår nya förskolechef?

Nu söker vi en ny förskolechef som vill vara med att driva den fortsatta utvecklingen av förskolan. Vi söker någon som delar vår kristna värdegrund och är en god ledare och förebild.

Förskolan är en del av Hedvigslundskyrkan och byggnaden innehåller en fullstor idrottshall, vilken förskolan nyttjar. Förskolan ligger naturnära, nära till Högskolan, Bolougnerskogen och Fjärran Höjderbadet.

Hedvigslunds förskola har en hälsoprofil med tre huvudsakliga områden;
- Grundlägga en förståelse för matens betydelse och fysisk aktivitet.
- Grundlägga ett intresse för natur och miljö.
- Grundlägga en förståelse för kristen tradition.

Som förskolechef blir du ansvarig för att förskolans profil efterföljs, utvecklas och utvärderas. Du ansvarar för budget, personal och att förskolans verksamhet följer Skolverkets läroplan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, utbildning, erfarenhet, flexibilitet, kreativitet och förmåga att söka kunskap och inspiration.

Anställningsvillkor: Tillsvidare, heltid
Tjänsten innebär en halvtidsanställning som förskolechef kombinerat med
en halvtid som förskollärare.

Kvalifikationer: Förskollärare, erfarenhet av arbete på förskola.

Övriga meriter och utbildningar: Erfarenhet av ledarskap och god förmåga att strukturera planera och inspirera.
Skolverkets krav på rektorsutbildning för nyanställda skolledare efter den 15 mars 2010 gäller även för friförskolor. Om du gått rektorsutbildning så är det en merit, men inget krav.

Sista ansökningsdag: 31 okt 2018

Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse

Lön: Fast månadslön enligt avtal och överenskommelse

Övriga upplysningar:
Har du frågor om tjänsten kontakta gärna:
Församlingens ordförande Ulla Waxin 070 6197185
Styrelseledamot i församlingen Nadia Myleus 070 5332676
Har du frågor om församlingens inriktning och verksamhet för övrigt, kontakta pastor Fredrik Arvehed 073 0477743.

Ansökningshandlingar och CV skickas med e-post eller vanlig postgång till:

Skicka din ansökan till Ordförande ulla.waxin@gmail.com senast den 31 okt 2018.
Ulla Waxin
Hedvigslundskyrkan
Liljevägen 3
80265 Gävle

Hedvigslunds förskola öppnade i maj 2013. Det är en mindre förskola med plats för 38 barn. Hedviglunds förskola har som målsättning att varje barn ska utveckla sin identitet, nyfikenhet, förmåga att lyssna, berätta, leka och lära, detta i en trygg miljö där alla blir sedda. Läroplanen för förskolan (Lpfö-98) utgör grunden för vår verksamhet, varje människas lika värde oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller sexuell läggning. Förskolan är en föreningsdriven förskola där Pingstförsamlingen i Gävle är huvudman.

I Gävle bor ca 100 000 invånare. Gävle ligger vid havet, ca 1,5 timme norr om Stockholm med goda pendlingsmöjligheter.

Publicerat den 4 oktober av Fredrik Arwehed