Påsken i Hedvigslundskyrkan

Påsken är snart här! Det är årets klart största helg för oss som vill följa Jesus. Det handlar om den slutgiltiga försoningen mellan Gud och människa, den
kraftfullaste kärlekshandlingen som någonsin genomförts. Gud har genom Kristus sträckt ut sin hand så vi och alla jordens människor är nu försonade med skaparen. Om vi bara tar emotÄ

Om vi då var Guds fiender men blev försonade med honom genom hans Sons död, så kan vi därför, när vi nu är försonade, också vara säkra på att vi blir räddade genom hans liv. Men inte nog med det, vi är stolta i Gud genom vår Herre Jesus Kristus, genom vilken vi har fått försoningen.

Romarbrevet 5:10-11 (NUBibeln)

Vi i Hedvigslundskyrkan kommer att fira detta såklart :)

Skärtorsdag 29/3 19:00

Skärtorsdagskvällen kan den som vill vara med på en Passionsandakt med nattvard i Betlehemskyrkan här i Gävle.

Långfredag 30/3 17:00

På fredagen blir det ett evenemang här i kyrkan med filmvisning (både film för barn och vuxna), Korsvandring i vår kyrka och en appell för alla som vill vara med.

Påskafton 31/3 18:00

Påskfest! God mat, mycket skratt, en del allvar. Som kyrka firar vi att Jesus både dött och uppstått. Vi arrangerar detta som ett knytkalas och vi vill att du anmäler dig på info@hedvigslundskyrkan.se så att vi får lite koll på behovet av stolar, bord mm. Sista anmälningsdagen är ons 28/3.

Påskdagen 1/4 16:00

Han är verkligen uppstånden! Härlig Gudstjänst med tillbedjan, livsberättelser,
predikan, respons och gemenskap. Lennart Pettersson kommer att predika för oss om Jesu uppståndelse.

Vi ses i påsk!

Publicerat den 23 mars