Ny Ungdomspastor!

Är DU vår nya pastor?

Talar Gud till dig om Gävle? Vil du ge alla unga i Gävle en chans att möta Jesus? Vill du leda vårt ungdomsteam och träna unga ledare till lärjungar? Vill du presentera världens bästa budskap på ett modernt sätt? Då kan du vara vår nya ungdomspastor.

Arbetsplats

Hedvigslundskyrkans vision är "Alla Gävlebor måste få en rimlig chans att tacka ja till Jesus" Församlingen har idag 12 unga ledare och 60-70 som berörs av tonårsarbetet. Vi har en årlig konferens kallad One Way Conference som drar ca 200 ungdomar och är under tillväxt.

Arbetsbeskrivning

Huvuduppgiften blir att vara verksamhetsansvarig för vårt ungdomsarbete. Du leder och strukturerar utvecklingen av våra unga ledare och samordnar volontärer och projektgrupper. Förutom ett starkt focus på tonåringar i och utanför kyrkan finns det också möjlighet att kombinera med ett annat område beroende på vad du brinner för. Exempelvis; Unga vuxna, Sport, Lovsång eller Mellanstadiebarn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som älskar ungdomar och som upplever en kallelse från Gud att arbeta i församling. Du ska ha goda ledaregenskaper och vara strategisk i planering av verksamheter och gärna tycka om konferenser. Du bör ha gått minst 1-årig bibelskola eller teamträningsskola.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid (100%) Tillträde 1 sept 2019 eller efter överenskommelse.

Frågor och ansökan sker till Fredrik Arwehed, föreståndare. fredrik@hedvigslundskyrkan.se, 073-047 77 43, senast 31/3.

Publicerat den 5 mars