Insamling till barn i behov och familjer i Albanien

• En av platserna där vi vill göra skillnad

Paketinsamling för barn i behov

Under jul gör vi som kyrka en satsning för att samla in paket till barn i behov. Paketen ska överlämnas till Migrationsverket som ger dem vidare till barnen. Du är välkommen att bidra! Köp en ny leksak och slå in den i ett paket. Märk sedan paketet med målgrupp: om det är till en tjej eller kille samt om presenten är tänkt för åldern 2-5 år, 5-10 år eller 10-15 år. Vi samlar upp alla paket i kyrkans foajé.

Köp en höna eller ett tak till en familj i Albanien

Dessutom gör vi en insamling till familjer i Albanien, i det område vår pastor och ett team från församlingen nyligen var och besökte. Det finns enorma behov i landet, och varje summa gör skillnad! Du kan bidra genom att köpa en höna, eller ett tak. En höna kostar 70 kronor och hjälper en familj att börja bygga upp en liten inkomst. Ett tak gör att familjen slipper frysa när vinterkylan kommer och kostar 470 kronor. Alla gåvor är välkomna!

Swisha 1234711305 och märk din gåva med "höna i Albanien" eller "tak i Albanien".

Tack för din gåva!

Publicerat den 28 november