Är DU vår nya barnpastor?

Hedvigslundskyrkan är inne i ett mycket spännande skede och anställer nu en ny barnpastor. Är det du?

Arbetsplatsbeskrivning

Hedvigslundskyrkans vision är "Alla ska få rimlig chans att tacka ja till Jesus Kristus" Församlingen är en det av Pingströrelsen och har idag ca 60aktiva barn i barnverksamheten.

Arbetsbeskrivning

Huvuduppgiften blir att vara verksamhetsansvarig för vår barn- och familjeverksamhet. Du leder och strukturerar arbetet med volontärer och projektgrupper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som älskar barn och som upplever en kallelse från Gud att arbeta i församling. Du ska ha goda ledaregenskaper och vara strategisk i planering av verksamheter och exempelvis läger. Du bör ha gått minst 1-årig bibelskola eller teamträningsskola.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Halvtid (50%) Tillträde 1 mars 2018 eller efter överenskommelse.Tjänsten kan kombineras med anställning på församlingens förskola eller i andra kommande projekt.

Frågor och ansökan sker till Josef Rundström, barnrådet. josef@hedvigslundskyrkan.se, 0703668116, senast sista januari

Publicerat den 11 december