Du är här:Start > Om oss > Nyheter > Alpha!

Alpha!

Alpha är en introduktionskurs i kristen tro. Under ett antal tisdagkvällar kommer vi att studera och samtala om Jesus finns/funnits och om det har någon betydelse för oss idag. Varje kväll består av att vi äter tillsammans, lyssnar på ett föredrag och har ett samtal i grupp. Stor vikt läggs vid samtalet där du får möjlighet att ställa frågor eller påstå saker som du själv tycker.

VEM ÄR ALPHA TILL FÖR? Grundkursen är en introduktionskurs så det betyder att du inte behöver ha några förkunskaper i för att kunna hänga med. Kursen vänder sig till dig som är nyfiken och vill veta mer. Alla, oavsett social status, bakgrund eller tro är välkommen.

KAN MAN VARA MED ONLINE? Ja, faktiskt. Denna gång kommer du att kunna vara med i en helt digital grupp. Du kopplar upp dig hemifrån och tar del av både film och kan vara med i samtalen. Tala gärna om detta i din anmälan.

VILL DU VETA MER OM ALPHA? Kom på prova-på-gången! Den första kvällen är gratis. Introduktionskvällen följer samma schema som en vanlig gång, dvs mat, föredrag och gruppsamtal, men under introduktionen kommer vi berätta mer om kursupplägget och du får möjlighet att ställa frågor om kursen.

VAD KOSTAR DET? Kursen kostar 600 kr (studentpris 300 kr). I priset ingår även kursmaterial och mat.

NÄR? tisdagar kl 18:00 - 20:00 med start 22 september.

VAR? Hedvigslundskyrkan Liljevägen 3, Gävle

ANMÄLAN? Anmäl dig genom att skicka en e-post till info@hedvigslundskyrkan.se Berätta vad du heter och ditt telefonnummer så kan du räkna med att vara anmäld!

Publicerat den 4 september