Alpha- en grundkurs i kristen tro

Alpha är en åtta veckor lång introduktionskurs i kristen tro. Under åtta onsdagsluncher kommer vi att studera och samtala om Jesus funnits och om det har någon betydelse för oss idag. Varje lunch består av att vi äter tillsammans, lyssnar på ett föredrag och har ett samtal i gruppen. Stor vikt läggs vid samtalet där du får möjlighet att ställa frågor eller påstå saker som du själv tycker.

VEM ÄR ALPHA TILL FÖR?
Grundkursen är en introduktionskurs i kristen tro, det betyder att du inte behöver ha några förkunskaper i för att kunna hänga med. Kursen vänder sig till dig som är nyfiken och vill veta mer. Alla, oavsett social status, bakgrund eller tro är välkommen med!

VILL DU VETA MER OM ALPHA?
Kom på prova-på-gången! Den första lunchen är gratis. Lunchen följer samma schema som en vanlig gång, dvs mat, föredrag och gruppsamtal, men under introduktionen kommer vi berätta mer om kursupplägget och du får möjlighet att ställa frågor om kursen.

VAD KOSTAR DET?
Kursen kostar 400 kr (studentpris 200 kr). I priset ingår även kursmaterial och lunch vid alla kurstillfällena.

NÄR?
Åtta onsdagar kl 11:30-13.00 med start 14 mars.

VAR?
Hedvigslundskyrkan Liljevägen 3, Gävle

Maila info@hedvigslundskyrkan.se med namn och kontaktuppgifter.

Publicerat den 22 februari