Du är här:Start > Om oss > Konfa

Om oss

Hedvigslundskyrkan, eller Gävle Pingstförsamling som vi också heter, är en församling som tillhör Pingst FFS. Församlingen har ca 600 medlemmar och har funnits i Gävle sedan 1921.

Vår byggnad inhyser förutom församlingen också en förskola, ett café och en idrottshall.

Läs mer om vår tro, vision och församlingsordning i menyn till vänster. Där kan du också läsa livsberättelser från flera personer i församlingen.

Välkommen in på ett besök!

Konfa

Vi anordnar regelbundet konfirmationsläsningar för högstadieelever, tillsammans med Betlehemskyrkan. Läsningen börjar i september och slutar i maj. Förutom träffar varje torsdag har vi också läger och hajk tillsammans!

Emanuel Johansson

Pastor med inr ungdom, student, idrottsmission

emanuel@hedvigslundskyrkan.se

Mer under Ungdom