Du är här:Start > Om oss > Bollek i hallen

Om oss

Hedvigslundskyrkan, eller Gävle Pingstförsamling som vi också heter, är en församling som tillhör Pingst FFS. Församlingen har ca 600 medlemmar och har funnits i Gävle sedan 1921.

Vår byggnad inhyser förutom församlingen också en förskola, ett café och en idrottshall.

Läs mer om vår tro, vision och församlingsordning i menyn till vänster. Där kan du också läsa livsberättelser från flera personer i församlingen.

Välkommen in på ett besök!

Bollek i hallen

Torsdagar är det innebandy och bollek för 0-7 år i Hedvigslundshallen kl: 16.00-17.00. Ta gärna med matsäck så äter vi tillsammans efteråt. Hör av dig till Johan Hummelgård på tel. 0704084894 om du tänker komma. Då hamnar du på hans sms-lista, utifall det någon gång blir inställt.

Mer under Barn