Du är här:Start > Om oss > Barnens gudstjänst

Om oss

Hedvigslundskyrkan, eller Gävle Pingstförsamling som vi också heter, är en församling som tillhör Pingst FFS. Församlingen har ca 600 medlemmar och har funnits i Gävle sedan 1921.

Vår byggnad inhyser förutom församlingen också en förskola, ett café och en idrottshall.

Läs mer om vår tro, vision och församlingsordning i menyn till vänster. Där kan du också läsa livsberättelser från flera personer i församlingen.

Välkommen in på ett besök!

Barnens gudstjänst

På söndagar träffas alla åldrar kl. 16.00 för en stund tillsammans. Vår kompis lejonet Hedvard följer sedan med alla som känner sig som ett barn, upp till barnlokalerna på 2:a planet. Där vi har en kort samling, leker, sjunger, tävlar, pysslar och lär känna både varann och Jesus.

Samuel Nilsson

Barnpastor