Om oss

Hedvigslundskyrkan, eller Gävle Pingstförsamling som vi också heter, är en församling som tillhör Pingst FFS. Församlingen har ca 600 medlemmar och har funnits i Gävle sedan 1921.

Vår byggnad inhyser förutom församlingen också en förskola, ett café och en idrottshall.

Läs mer om vår tro, vision och församlingsordning i menyn till vänster. Där kan du också läsa livsberättelser från flera personer i församlingen.

Välkommen in på ett besök!

3. Stödja de behövande

Insatser med social karaktär: utbildningshöjande, hälsofrämjande och som förbättrar levnadsstandarden.

ALBANIEN

Hedvigslunds kyrkan har en vänförsamling i staden Shkoder sedan 2017. Vi besöker varandra ett par gånger per år och vi från Gävle får delta i det omfattande sociala arbete som vår vänförsamling har i sin kommun.

Fakta om Albanien

INVISIBLE FRIEND

Invisible Friend arbetar för att öka medvetenheten om att hundratusentals barn växer upp i fängelser. I statistiken kallas de för "the invisible interns" och deras brott är att de är barn till en dömd förälder.

Ambassadörer i Indien

Fakta om Invisible friend