UNGDOM

Re.act fredagar 19:30-23

Välkommen att hänga med oss på fredagskvällarna! Här har du möjlighet att få växa i din tro, eller att ställa frågor om du inte är troende.

Vi vill att du ska känna dig sedd, uppmuntrad och bekräftad. Vi tror att du kan göra skillnad och vara med och förändra situationer till det bättre. Vi tror på Jesus, gemenskap och kärlek, vi tror att just du är unik och att det finns ett syfte just med ditt liv.

Så här ser en vanlig fredagkväll ut hos oss:

19:30 Skönt häng - Kom som du är! Vi träffas och får något att käka, typ popcorn.

20:00 Andakt - lovsång och någon som delar från Bibeln och berättar om Jesus.

21-23:00 Happenings - Varje vecka har vi olika aktiviteter. Vi har tillgång till en stor sporthall om man vill sporta, en replokal för musik, vi leker lekar, lagar mat eller något annat kul.

Följ oss @reactgavle på Instagram och Snapchat eller skicka ett sms till Oliver för att hänga med på vad som händer varje vecka! Här kan du ladda ned hela planeringen för vårterminen.

One Way

Två gånger per termin satsar vi lite extra och bjuder in fler kyrkor för att ha ett stort ungdomsmöte tillsammans. Vi kallar det för One Way. Det är ett perfekt tillfälle för dig att komma som nya till kyrkan. Det är också ett bra tillfälle för att bjuda med sig en vän! I september har vi vår årliga ungdomskonferens med samma namn, då håller vi på en hel helg! Det är fullspäckat med musik, gudstjänster, roliga aktiviteter och happenings för ungdomar. Läs mer på konferensens hemsida! Du kan också följa @onewayconference på sociala medier.

Livsgrupper

Varje vecka har vi en livsgrupp som samlas för att upptäcka mer av den kristna tron tillsammans i hemmen. Det är underbara kvällar fyllda av gemenskap, bibel, samtal och bön.

Här kan du ladda ned hela planeringen för vårterminen.

Konfirmation

Vi anordnar regelbundet konfirmationsläsningar för högstadieelever, tillsammans med Betlehemskyrkan. Läsåret 2019/20 startade i Januari. Förutom träffar varje torsdag har vi också läger och hajk tillsammans!

KONTAKTA OSS

Är du nyfiken på vår verksamhet eller vill veta mer? Du är mer än välkommen att kontakta vår ungdomspastor!

oliver@hedvigslundskyrkan.se

Tel 0702267078